dimarts, 16 de novembre del 2010

Skatepark de Sant Quirze del Valles

Aquets lloc està al carrer de Llaurador, a  Sant Quirze, s'arriba per la C-58 o per la carretera de molins de rei, o amb els ferrocarrils catalans, estació de Sant Quirze linia del valles.

S'ha de buscar la riera, al costat del parc de can feliu, l'skatepark està al costat, costa una mica de veure des de la carretera perque esta enfonsat  just aki









Té una mica de tot, a més d'un canvi de pla que va molt bé per agafar velocitat, o per grindar els obstacles en baixada, cal un bon ollie per aixó.


Dues rampes molt pronunciades i un funbox totxo al mig.

Un calaix que no arriba als 40 cm
I un miniramp a dalt de tot.
Totes les rampes són de fusta, una mica feta caldo, però resisteix bé. Els obstacles són força grans, el calaix és bastant asequible per aixó.

Està rodejat d'arbres i enfonsat,  així que li dona poc el sol, a les fotos es veu,l'ombra es dels arbres, hi ha botigues al poble que està al costat, no vaig veure cap font per aixó.

4 comentaris:

  1. Doneu molt bona informació :) M'ha servit molt per un treball

    ResponElimina
  2. Gracies pel comentari, ets molt amable :)

    ResponElimina
  3. Si no vas veure cap font, es per que no vas anar al costat de la Quarter.. per que hi ha una que surt aigua bona, per altre part, falta una mica d'informació, explicar una mica mes detallat lo que hi ha... Per lo altre, bona aportació jo soc de Sant Quirze, i cal remarcar que esta molt bé!

    ResponElimina
  4. Doncs queda dit que té font i que és mereix una bona visita

    ResponElimina